Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /page.php on line 8
Rügy elixír - www.rugy-elixir.hu
On-line webáruhát az elixirekhez

Nincs termék a kosárban!

Kövess bennünket


Online tünettár

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

ZEseménynaptár

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Partnerek


KezdÅ‘lap -> Rügyelixír -> A rügyelixír alkalmazása

A rügyelixír alkalmazása

 

A rügyelixírek leginkább használatos módja a szájon át történÅ‘ bevétel. Tegyünk 2-3 csepp elixírt egy pohárnyi magas rezgésállapotú vízbe, majd kortyonként iszogassuk oly módon, hogy egy-két percig a szánkban tartjuk. A folyadékot a nap során egyenletes eloszlásban vegyük magunkhoz. A magasabb rezgésállapotú víz (energetizált víz) azért hatásosabb, mert a magasabb rezgésű testeinkre is hat.

 

Fontos, hogy mindig összpontosítsunk a kívánt változási folyamatokra, az elérendÅ‘ célokra, amikor magunkhoz vesszük az elixír cseppeket. Legjobb az ébredés utáni, és a lefekvés elÅ‘tti bevétel, amikor a legközelebb vagyunk a tudatalattinkhoz. A nap folyamán az elixírt éhgyomorra vegyük magunkhoz.

 

A rügyelixíres kúra legkevesebb három hétig tart, de többnyire egy-egy hét kihagyással meg kell ismételni néhányszor. A mélyreható kúra három hónapig tart.

 

Az elÅ‘zÅ‘tÅ‘l eltérÅ‘ adagolást csak személyre szabott terápia esetén alkalmazzunk. A személyre szabott terápia kineziológus, radieszteziológus, és egyéb, a Lélekkel kommunikációt folytatni tudó szakember közbenjárásával történik, amely során a Lélek határozza meg a számára leghatásosabb adagolást és bevételi módot.

Jognyilatkozat


2014 - Minden jog fenntartva

Solymári Anett

www.rugy-elixir.hu

Fontos tudnivalók


- Kapcsolat

- Gyakori Kérdések

Kapcsolat


Telefon :

06 30 629 83 79

Hívásodat minden munkanap 9:00-17:00 között tudjuk fogadni!


Üzenet küldéséhez kattints ide


Hírlevél


www.rugy-elixir.hu