Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /page.php on line 8
Rügy elixír - www.rugy-elixir.hu
On-line webáruhát az elixirekhez

Nincs termék a kosárban!

Kövess bennünket


Online tünettár

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

ZEseménynaptár

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Partnerek


KezdÅ‘lap -> Rügyelixír -> A rügyelixír hatása

A rügyelixír hatása

 

A rügyelixírek abban segítenek, hogy megoldjuk zavaros, lehetetlennek tűnÅ‘ helyzeteinket, egészségügyi gondjainkat, kiutat találjunk lelki gyötrelmeinkbÅ‘l és túléljük a mindennapok megrázkódtatásait. Az elixírek nem a fájdalmak és a tünetek ideiglenes megszüntetésével, vagy az elÅ‘zetes egyensúlyi helyzet visszaállításával hatnak, hanem segítenek aktívan és tudatosan szembenézni a problémáinkkal, a megoldandó feladatainkkal, hogy képesek legyünk fejlÅ‘dni és megbirkózni velük. Amikor a rügyelixíreket elkezdjük szedni, azt észleljük, hogy valami megindult bennünk, valami megváltozott a gondolkodásunkban, a helyzetekhez való hozzáállásban, majd késÅ‘bb észrevesszük a környezetünkben történt változásokat is. A hatások természetesen egyénenként változnak. Egyesek hosszú idÅ‘n át is csak apróbb változásokat észlelnek a lelki életben, míg mások gyors, látványos változást tapasztalnak. A rügyelixírekre adott válasz általában e két véglet között helyezkedik el. Az elixírek fokozatosan fejtik ki hatásukat, ezért nagyon fontos, hogy megfelelÅ‘ ideig és rendszerességgel szedjük Å‘ket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az elixírek hatásmechanizmusa több szintű. Ezek a következÅ‘ek:

 

1. szint – Ellazulás és megnyugvás

 

Az elixír elsÅ‘ érzékelhetÅ‘ hatása többnyire az általános ellazulás formájában nyilvánul meg, különösen, ha fizikai és érzelmi stressznek vagyunk kitéve. Ez a hatás már az elsÅ‘ adagoktól jelentkezik. A közérzetünk általánosan javul, miközben fokozatosan felszabadulunk a felgyülemlett feszültségeink alól.

 

2. szint – Egyes jellemvonásaink felismerése és elfogadása

 

A feszültség alóli felszabadulás és a helyzetünkre való kellÅ‘ távolságú rálátás megtapasztalása után, elkezd kiszélesedni a rálátásunk, ami elÅ‘segíti az aktív felismerést. Amint visszanyerjük a fizikális és érzelmi egyensúlyunkat, kezdjük észrevenni és beazonosítani a háttérben, általában közvetlenül az éber tudat alatt működÅ‘ elképzeléseket és hiedelmeket, amelyek gyakran képezik a megélt zavar forrását.

 

Az elixír lehetÅ‘vé teszi, hogy felismerjük, mi váltja ki az ismétlÅ‘dÅ‘ és nem megfelelÅ‘ magatartásainkat, amelyeket gyakran kísérnek olyan intenzív érzelmek, mint a düh, a keserűség, a féltékenység, hogy csak néhányat említsünk.

 

3. szint – Tudatra ébredés és szembesülés

 

Összeállnak a múlt szétszórt elemei, és kiderül, hogy mi értelme van annak, ami velünk történik. A múlt feltérképezése után az elixírek lehetÅ‘séget nyújtanak arra, hogy megszabaduljunk a lelkünket gátló lelki és mentális blokkoktól. Az aktuális zavarral kapcsolatos ellentétes tulajdonságok felébresztésével az elixírek lehetÅ‘vé teszik, hogy tudatos szinten megéljük és leküzdjük a zavart. Amikor elérkezik ez a perc, gyakran észlelünk egyfajta ellenállást a belsÅ‘ változással szemben. Úgy gondoljuk, hogy újra megakadtunk. Ez azt jelenti, hogy félünk a változástól, és ellenállunk. Szem elÅ‘tt kell tartanunk, hogy a jelenség csupán egy átmeneti állapot (általában pár napig tart), nem káros, és az intenzitása egyénenként változó. Az elixíreknek nincsenek káros mellékhatásai. Nem fognak újból betegséget vagy zavarokat elÅ‘idézni, csak a minket bénító hiedelmeket, a lélek görcseit fedhetik fel. Egyes elixírek segítenek más elixírek hatását kontrollálni, így erÅ‘t és támogatást nyújtanak a változási folyamatokban.

 

4. szint – Megbocsátás és újraépítés

 

Az öntudatra ébredést követi az a képesség, hogy túllépjünk a problémán. Eddig a múlt felé fordultunk, felfedtük és leküzdtük a személyiségünk be nem vallott oldalait, hogy aztán a jelenben megélhessük az átalakulást. Elérkezett a megbocsátás és az újraépítés ideje. A harmadik szinten átélt szembesülés, és az ellentétek egységbe foglalása különösen hatékony, mivel beteljesülést hoz létre, amely lehetÅ‘vé teszi újabb terek, új életlehetÅ‘ségek megnyílását. A személyiség eddig árnyékban maradt jellemvonásai most feltárulnak, és új, rejtett lehetÅ‘ségeket szabadítanak fel. Az adott probléma mélyén rejlÅ‘ magatartássémáink kiegyensúlyozásával az egész személyiség újra strukturálódik, és tartósan megerÅ‘södik az a képességünk, hogy szembenézzünk az élet eseményeivel.

 

5. szint – Új potenciálok működésbe lépése

 

Ha már elértük ezt az új egyensúlyt és a lelket megerÅ‘sítettük, az elixírek lehetÅ‘vé teszik az új lehetÅ‘ségek kiteljesedését, és az újabb horizontok felfedezését. Ebben a stádiumban az elixírek segítenek, hogy felismerjük belsÅ‘ jó tulajdonságainkat, amelyeket a továbbiakban fejleszteni kívánunk jövÅ‘beli célkitűzéseink elérése érdekében. Akkor értjük meg igazán az elixírek átalakulást elÅ‘segítÅ‘ hatását, amikor elérkezünk erre a hatásszintre. Nem elegendÅ‘ a fájdalmas tünet megszüntetése, és hogy visszaállítsuk a zavart megelÅ‘zÅ‘ helyzetet. Az elixírek arra szólítanak fel, hogy elÅ‘rehaladjunk, és hogy tökéletesen és felelÅ‘sségteljesen átvegyük saját életünk irányítását.

Jognyilatkozat


2014 - Minden jog fenntartva

Solymári Anett

www.rugy-elixir.hu

Fontos tudnivalók


- Kapcsolat

- Gyakori Kérdések

Kapcsolat


Telefon :

06 30 629 83 79

Hívásodat minden munkanap 9:00-17:00 között tudjuk fogadni!


Üzenet küldéséhez kattints ide


Hírlevél


www.rugy-elixir.hu