On-line webáruhát az elixirekhez

Nincs termék a kosárban!

Kövess bennünket


Online tünettár

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

ZEseménynaptár

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Partnerek


Kezdőlap -> Rügyelixír -> A rügyelixír hatása

A rügyelixír hatása

 

A rügyelixírek abban segítenek, hogy megoldjuk zavaros, lehetetlennek tűnő helyzeteinket, egészségügyi gondjainkat, kiutat találjunk lelki gyötrelmeinkből és túléljük a mindennapok megrázkódtatásait. Az elixírek nem a fájdalmak és a tünetek ideiglenes megszüntetésével, vagy az előzetes egyensúlyi helyzet visszaállításával hatnak, hanem segítenek aktívan és tudatosan szembenézni a problémáinkkal, a megoldandó feladatainkkal, hogy képesek legyünk fejlődni és megbirkózni velük. Amikor a rügyelixíreket elkezdjük szedni, azt észleljük, hogy valami megindult bennünk, valami megváltozott a gondolkodásunkban, a helyzetekhez való hozzáállásban, majd később észrevesszük a környezetünkben történt változásokat is. A hatások természetesen egyénenként változnak. Egyesek hosszú időn át is csak apróbb változásokat észlelnek a lelki életben, míg mások gyors, látványos változást tapasztalnak. A rügyelixírekre adott válasz általában e két véglet között helyezkedik el. Az elixírek fokozatosan fejtik ki hatásukat, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő ideig és rendszerességgel szedjük őket. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az elixírek hatásmechanizmusa több szintű. Ezek a következőek:

 

1. szint – Ellazulás és megnyugvás

 

Az elixír első érzékelhető hatása többnyire az általános ellazulás formájában nyilvánul meg, különösen, ha fizikai és érzelmi stressznek vagyunk kitéve. Ez a hatás már az első adagoktól jelentkezik. A közérzetünk általánosan javul, miközben fokozatosan felszabadulunk a felgyülemlett feszültségeink alól.

 

2. szint – Egyes jellemvonásaink felismerése és elfogadása

 

A feszültség alóli felszabadulás és a helyzetünkre való kellő távolságú rálátás megtapasztalása után, elkezd kiszélesedni a rálátásunk, ami elősegíti az aktív felismerést. Amint visszanyerjük a fizikális és érzelmi egyensúlyunkat, kezdjük észrevenni és beazonosítani a háttérben, általában közvetlenül az éber tudat alatt működő elképzeléseket és hiedelmeket, amelyek gyakran képezik a megélt zavar forrását.

 

Az elixír lehetővé teszi, hogy felismerjük, mi váltja ki az ismétlődő és nem megfelelő magatartásainkat, amelyeket gyakran kísérnek olyan intenzív érzelmek, mint a düh, a keserűség, a féltékenység, hogy csak néhányat említsünk.

 

3. szint – Tudatra ébredés és szembesülés

 

Összeállnak a múlt szétszórt elemei, és kiderül, hogy mi értelme van annak, ami velünk történik. A múlt feltérképezése után az elixírek lehetőséget nyújtanak arra, hogy megszabaduljunk a lelkünket gátló lelki és mentális blokkoktól. Az aktuális zavarral kapcsolatos ellentétes tulajdonságok felébresztésével az elixírek lehetővé teszik, hogy tudatos szinten megéljük és leküzdjük a zavart. Amikor elérkezik ez a perc, gyakran észlelünk egyfajta ellenállást a belső változással szemben. Úgy gondoljuk, hogy újra megakadtunk. Ez azt jelenti, hogy félünk a változástól, és ellenállunk. Szem előtt kell tartanunk, hogy a jelenség csupán egy átmeneti állapot (általában pár napig tart), nem káros, és az intenzitása egyénenként változó. Az elixíreknek nincsenek káros mellékhatásai. Nem fognak újból betegséget vagy zavarokat előidézni, csak a minket bénító hiedelmeket, a lélek görcseit fedhetik fel. Egyes elixírek segítenek más elixírek hatását kontrollálni, így erőt és támogatást nyújtanak a változási folyamatokban.

 

4. szint – Megbocsátás és újraépítés

 

Az öntudatra ébredést követi az a képesség, hogy túllépjünk a problémán. Eddig a múlt felé fordultunk, felfedtük és leküzdtük a személyiségünk be nem vallott oldalait, hogy aztán a jelenben megélhessük az átalakulást. Elérkezett a megbocsátás és az újraépítés ideje. A harmadik szinten átélt szembesülés, és az ellentétek egységbe foglalása különösen hatékony, mivel beteljesülést hoz létre, amely lehetővé teszi újabb terek, új életlehetőségek megnyílását. A személyiség eddig árnyékban maradt jellemvonásai most feltárulnak, és új, rejtett lehetőségeket szabadítanak fel. Az adott probléma mélyén rejlő magatartássémáink kiegyensúlyozásával az egész személyiség újra strukturálódik, és tartósan megerősödik az a képességünk, hogy szembenézzünk az élet eseményeivel.

 

5. szint – Új potenciálok működésbe lépése

 

Ha már elértük ezt az új egyensúlyt és a lelket megerősítettük, az elixírek lehetővé teszik az új lehetőségek kiteljesedését, és az újabb horizontok felfedezését. Ebben a stádiumban az elixírek segítenek, hogy felismerjük belső jó tulajdonságainkat, amelyeket a továbbiakban fejleszteni kívánunk jövőbeli célkitűzéseink elérése érdekében. Akkor értjük meg igazán az elixírek átalakulást elősegítő hatását, amikor elérkezünk erre a hatásszintre. Nem elegendő a fájdalmas tünet megszüntetése, és hogy visszaállítsuk a zavart megelőző helyzetet. Az elixírek arra szólítanak fel, hogy előrehaladjunk, és hogy tökéletesen és felelősségteljesen átvegyük saját életünk irányítását.

Jognyilatkozat


2014 - Minden jog fenntartva

Solymári Anett

www.rugy-elixir.hu

Fontos tudnivalók


- Kapcsolat

- Gyakori Kérdések

Kapcsolat


Telefon :

06 30 629 83 79

Hívásodat minden munkanap 9:00-17:00 között tudjuk fogadni!


Üzenet küldéséhez kattints ide


Hírlevél


www.rugy-elixir.hu