On-line webáruhát az elixirekhez

Nincs termék a kosárban!

Kövess bennünket


Online tünettár

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

ZEseménynaptár

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Partnerek


Kezdőlap -> Szolgáltatásaink -> Reiki

 

Szeretettel üdvözlök minden kedves érdeklődőt! Solymári Anett vagyok, Rügyelixír készítő és terapeuta, kertészmérnök, 3in1 Concepts, One Brain konzultáns, és Reiki gyógyító, mellyel 2009 óta foglalkozom.

 

A Reiki energiával történő kezelés a következőkben tud segíteni:

  • a Reiki energiával felfrissül az életerő, és a test energiái egyensúlyba kerülnek
  • regenerálja az energiapályákat és harmonizálja azok működését
  • segít a fizikai, érzelmi és szellemi kimerültség, és az ebből fakadó érzelmi vagy tudati kiegyensúlyozatlanság esetén
  • segíti a mély ellazulást
  • beindítja az öngyógyító folyamatokat, és csillapítja a fájdalmat
  • beindítja a tisztulási folyamatot fizikai, érzelmi, tudati és spirituális szinten, melynek következtében felszabadulnak a szervezetben lévő akadályok, és a mérgek szabadon távoznak
  • pozitív hatással van a spirituális fejlődésre
  • oldja a stresszt, és helyreállítja a stressz miatt felborult energiarendszer egsensúlyát
  • erősíti az immunrendszert

 

Ha szeretnél többet megtudni a reikiről, lejjeb olvashatsz róla :)

 

A kezelés időtartalma kb. 60 perc

Ára: 5000 Ft

 

A szolgáltatást előre egyeztetett időpontban veheted igénybe!


Érdeklődni és bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefon: 06 30 6298379
E-mail: rugy@rugy-elixir.hu ; soanett@gmail.com

Vagy a Kapcsolat menüpontban közvetlen üzenetküldéssel.

 

Helyszín: Budapest, III. kerület, Hármashatárhegyi út 11. Csöndes, erdei környezetben.

Megközelíthető gyalog: III. ker. Kolosy tértől 65-ös busszal a Fenyőgyöngye végállomásig. Onnan 6 perc séta a Hármashatárhegyi út és Remetehegyi-árok kereszteződéséig.

 

Solymári Anett
stresszológus - rügyelixír terapeuta

 

Mi a reiki?

A Reiki (霊気 vagy レイキ) jelentése: Univerzális Életenergia. A Reiki-hagyományra már 2500 éves szanszkrit nyelvű írások is hivatkoznak. Eredete Tibetbe vezethető vissza, és egy japán szerzetes, dr. Mikao Usui fedezte fel újra a XIX. században.

A gyakorlat egy részét, a reikis kézrátételt az Amerikai Egyesült Államokban a kiegészítő és alternatív orvoslások egyikének tekintik. Ekkor a technika gyakorlója „gyógyító energiát” közvetít a tenyéren keresztül a kezelésben részesülő számára.

Az emberek körül és bennük is megtalálható az univerzális életenergia. A japán "rei-ki" szó két szóból tevődik össze: a "rei" az energia kozmikus, univerzális jellegét jelenti, a "ki" pedig az alapvető életerőt, amely minden élőlényben ott árad és lüktet. Ezt az életerő-energiát születésünkkor kapjuk. Mindenki bizonyos mennyiségű "ki"-vel érkezik az életbe, és a mindennapi tevékenységben el is használja. Napról napra új energiát kell tehát teremtenünk. Ha hosszabb időn keresztül nem tudjuk elhasznált energiánkat pótolni, testi vagy érzelmi betegség vehet erőt rajtunk. Ha életerő-energiánk szintje alacsony, és tovább fogyasztjuk, a fizikai, érzelmi és szellemi kimerültség állapotába kerülünk, a szokásosnál ingerlékenyebbé, kedélytelenebbé, depresszióssá válhatunk.

 

A különböző kultúrákban és vallásokban más-más jelöli ezt az alapvető erőt. A kínaiaknál a "ki"-nek "csi" a neve. A hinduk úgy nevezik: "prána", a keresztény szóhasználatban "fény", a modern nyugati tudomány "bioenergia" vagy kozmikus energia" néven emlegeti. A német nyelvben a "ki" legközelebbi megfelelője az "Atem" - a lélegzet és "Leben" - élet. 

 

A Reikivel való kezelés: természetes és egyszerű gyógymód, amely több életerő-energia felvételét teszi lehetővé. A Reiki felfrissíti az ember életerejét, egyensúlyba hozza a test energiáit. Ez a természetes gyógyító energia erőteljes, koncentrált formában a reiki-közvetítő kezén áramlik át.  

A kezek felhelyezése a befogadó testébe irányítja az energiát. A reiki-közvetítő csatornaként használja önmagát, és hagyja, hogy az univerzális életenergia szabadon áramolhasson a befogadóhoz. Következésképpen a közvetítő személyes energiája nem fogyatkozik, ellenkezőleg: ő is feltöltődik és megerősödik.   

Ha gyógyulást keresel, ha nyitott vagy, és engeded, hogy ez az energia átáramoljon rajtad, akkor magad is a reiki-erő csatornájává válhatsz. Ha csatorna lettél, akkor a reiki használatára való képesség egész életedben veled marad.  

 

A Reiki kezelés kulcsát az "energiabehangolás" - más néven "beavatás" - jelenti. Ez a behangolási folyamat különbözteti meg a reiki energiával való kezelést minden más gyógymódtól. Ennek a behangolási folyamatnak az a lényege, hogy lehetővé teszi az intenzív energiaáramlást. Attól függően, hogy hányadik reiki-fokozatra képezik ki az embert, egy vagy több behangolást kap.  

A behangolás valójában energiaátvitel, amely megnyitja az ember belső gyógyító csatornáját, és több univerzális életenergia átáramlását teszi lehetővé. Minden behangolás alkalmával bizonyos tisztulási folyamat fizikai, érzelmi, tudati és spirituális szinten egyaránt végbemegy. A behangolás felszabadítja a szervezetben lévő akadályokat, a mérgek szabadon eltávozhatnak.     

A Reiki általában segít mindenféle gyógyulásban, és nagyon gyorsan enyhíti a fájdalmat, valamint az egyéb heveny tüneteket. A spirituális fejlődésre ugyancsak pozitív hatást gyakorol. A kezelések után az ember úgy érezheti, jobban érti a világ dolgait, és fontos felismerésekhez juthat el élete aktuális nehézségeivel kapcsolatban. A reiki abban is segít, hogy életünkben végrehajtjuk a szükséges változtatásokat, meghozzuk a megfelelő döntéseket - ha épp ezt akarjuk elérni, vagy erre van szükségünk.

 

A Reiki minden egyes emberre másként hat, és hatását mindig ott fejti ki, ahol a befogadónak a leginkább szüksége van rá. Vannak azonban olyan közös hatások is, amelyeket mindenki megtapasztal. Pótlódik a mindennapi életben elhasznált energia - ha kimerültnek érzed magad, az ebből fakadó fizikai, érzelmi vagy tudati kiegyensúlyozatlanság helyrehozható.   

Ha stressz kínoz, arra testi tünetekkel reagálhatsz - fejfájással, gyomorfájással, gyakori meghűléssel, vesepanaszokkal, emésztési zavarokkal. Ezek a tünetek mind a túlzott stresszhatást jelzik, és kísérő tünetük az energiarendszer egyensúlyának megbomlása. E tünetek enyhítéséhez az energiaszintet helyre kell állítani - például a legyengült immunrendszer vagy egy olyan szerv érdekében, amely nem működik megfelelően, és ezért fel kell tölteni energiával. A Reiki egyensúlyba hozza a test energiáit, és segít az ellazulásban, csökkentve ezáltal a stresszhatást. Egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a stresszhelyzetekre megfelelő reakciókat tanúsítsunk. Más szóval: nemcsak a tüneteket, hanem azok kiváltó okait is gyógyítja. (Forrás: http://dudus.hu/reiki/miareiki.htm)

 

 

Jognyilatkozat


2014 - Minden jog fenntartva

Solymári Anett

www.rugy-elixir.hu

Fontos tudnivalók


- Kapcsolat

- Gyakori Kérdések

Kapcsolat


Telefon :

06 30 629 83 79

Hívásodat minden munkanap 9:00-17:00 között tudjuk fogadni!


Üzenet küldéséhez kattints ide


Hírlevél


www.rugy-elixir.hu