On-line webáruhát az elixirekhez

Nincs termék a kosárban!

Kövess bennünket


Online tünettár

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

ZEseménynaptár

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Partnerek


Kezdőlap -> Rólunk

Kedves Barátaim, Ismerőseim, Embertársaim!

 

Solymári Anett vagyok, Rügyelixír készítő és terapeuta, kertészmérnök, 3in1 Concepts, One Brain konzultáns, és Reiki gyógyító.

 

2002-ben végeztem a Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán (korábban a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem), mint kertészmérnök. Az egyetemen alapos oktatást kaptam a növények felépítéséről, jellegzetes tulajdonságaikról, igényeikről, rokoni kapcsolataikról, fellelhetőségükről, termesztésükről, felhasználhatóságukról, alkalmazásukról, stb. Sokféle növénycsoportot ismertem meg, de ezek közül leginkább a gyógynövények kerültek legközelebb hozzám. Az egyetem után a természetvédelemre és az egészség védelmére köteleztem el magam, ami máig az életem része.  Később találkoztam számomra teljesen újnak számító természetgyógyászati, és spirituális tanokkal, amik igen gyorsan felkeltették az érdeklődésem. Figyelmemet ettől kezdve az alternatív természetgyógyászat felé irányítottam, s igyekeztem minél több témába vágó tanulmányt elolvasni. 2007-ben elvégeztem az agykontroll-tanfolyamtot, 2008-ban megismertem és elsajátítottam a radiesztézia mérési és kezelési módszert, és 2009-ben képesítést szereztem a Reiki gyógyításról.

 

Az idők során minél inkább belemélyedtem ezekbe az ismeretekbe, annál több új információ és módszer került elém. Új emberekkel hozott össze a sors, és kitárult a világ.

 

2012-ben egy magyar népi gyógyásztól hallottam először a Rügyelixírekről, melyek szépsége és hatékonysága azonnal megfogott. A rügyelixírekkel kapcsolatos írásos művekben elmélyedve, arra a következtetésre jutottam, hogy nekem szinte mindegyik Rügyelixírre szükségem van, így eldöntöttem, hogy elkészítem magamnak és a közvetlen hozzátartozóimnak a legfontosabbakat. Kertészmérnökként igen könnyen ráhangolódtam a növényekkel történő együttműködésen alapuló Rügyelixír készítésre, melyhez jó alapokat adatott az is, hogy egész gyerekkoromat átitatta az erdők nyugalmában, finom energiáiban való létezés.

 

2012-ben megismertem a kineziológiát is. Egy barátom ajánlotta, aki azt mondta, hogy ez egy olyan módszer, amivel az életemben lévő problémákat megoldhatom. A módszer teljesen ámulatba ejtett. Már az első kezelés után eldöntöttem, hogy ezt megtanulom. 2013-ban megkezdtem a Three in One Concepts módszer elsajátítását a Subrosa Képességfejlesztő és Stresszkezelési Oktató Központban. Addigra felismertem, hogy a Rügyelixírek is kiválóan alkalmazhatóak a stresszoldásban, így a képzéssel párhuzamosan kidolgoztam azokat az anyagokat, háttér információkat, melyekkel az elixírek hatásosan alkalmazhatóak a stresszoldásnál. Ehhez sok segítséget kaptam az oktatómtól, barátaimtól, akik között van kineziológus, orvos, népi gyógyító, biológus, és vegyészmérnök is. 

2014-ben összeállítottam a 18 darabos Rügyelixír sorozatot, és elkészítettem hozzá a magyar rovásírás fényjeleivel ellátott kártyasorozatot, amely segít az oldásban és az elixírek kiválasztásában. Ezzel teljessé vált a csomag. Ezután jelent meg a honlapom, mellyel az a célom, hogy betekintést adjak mindazoknak, akik kíváncsiak a rügyek ezeréves titkaira, és akik érdeklődnek a lélek gyógyászattal és népi orvoslással kapcsolatos tevékenységek és információk iránt.

 

2015 több szempontból is a nagy események éve volt az életemben. 2015 márciusában megszületett kisfiam, Csongor, Aki által megtapasztalhatom az Anyaság szentségét, és egy új nézőpontból fedezhetem fel a világot, na meg az elixíreket is. A gyermekáldás után nem sokkal megjelent a „Terápia az őssejtek erejével” című könyvem, amiben bemutatom a rügyek felhasználásának múltját, elkészítésük, kiválasztásuk, és alkalmazásuk mikéntjét, és bemutatom a növények testi-lelki-szellemi hatásait.

 

Jelenleg az Anyasággal, a stresszoldással, a Rügyelixírekkel kapcsolatos tudás átadásával, és az elixírek forgalomba helyezéssel  foglalkozom. Ehhez várom mindazokat a lelkes és eltökélt embereket, akik szeretnének szerepet vállalni a Rügyelixírek életében.

 

Célom és elkötelezettségem, hogy egy egészségesebb, sikeresebb, jóléti társadalom létrehozójának aktív résztvevője legyek. Szeretném minél több ember körülményeit jobbá tenni, és lehetőséget adni arra, hogy az emberek fejlődni tudjanak, és elérjék céljaikat.

 

 

Jognyilatkozat


2014 - Minden jog fenntartva

Solymári Anett

www.rugy-elixir.hu

Fontos tudnivalók


- Kapcsolat

- Gyakori Kérdések

Kapcsolat


Telefon :

06 30 629 83 79

Hívásodat minden munkanap 9:00-17:00 között tudjuk fogadni!


Üzenet küldéséhez kattints ide


Hírlevél


www.rugy-elixir.hu